Facebook FanBox

Recommed Forex Broker

21/12/15

PERKASA: Isytihar G25 kumpulan sesat

Persidangan agung tahunan PERKASA hari ini meluluskan usul mendesak kerajaan mengisytiharkan kumpulan Melayu ternama G25 sebagai sesat.

Keputusan itu dibuat susulan dakwaan terlalu banyak penyebaran fahaman “liberalisme dan pluralisme” kebelakangan ini, yang menurut kumpulan pendesak Melayu itu, boleh mengancam akidah umat Islam.
Presiden PERKASA Datuk Ibrahim Ali juga mahu kerajaan bertindak terhadap pihak yang sengaja melanggar Perkara 3 Perlembagaan Persekutuan, berkaitan Islam sebagai agama persekutuan.

"PERKASA mengecam keras kebiadaban kumpulan G25 dan mendesak supaya kerajaan bertegas, mengenkang fahaman ini dengan menfatwa kumpulan G25 sebagai kumpulan sesat.

PERINGATAN: Blogger 1Rakyat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
PENAFIAN: Semua petikan berita dan video di ambil dari web tempatan dan luar negara ada kena mengena dengan kepimpinan negara dan politik tanah air. Petikan ini hanya di buat untuk penilaian pengunjung sahaja untuk melihat kejadian sebenar senario politik Malaysia bukanlah dari luahan sebenar dari blogger 1Rakyat. Anda digalakan mengambil semua maklumat atau berita dalam blog ini untuk dijadikan rujukan dan pandangan dari pihak lain (copy & paste adalah digalakkan).

Posting Popular

Rakan Seperjuangan

Paparan halaman minggu lalu

Archive

BROKER PILIHAN ANDA

Ustaz Azhar Idrus

Watch videos at Vodpod and more of my videos

Blog List 3

Terdapat ralat dalam alat ini

Live Blog Stats

Suara Rakyat | About |Advertising |Blogger © 2011. modified by 1Rakyat