Facebook FanBox

Recommed Forex Broker

25/02/15

Kumpulan bertopeng ugut bom kereta IGPSekumpulan individu yang menggelarkan diri mereka "Anak Malaysia Anti Demokrasi" mengugut untuk membunuh ketua polis negara Tan Sri Khalid Abu Bakar dengan meletupkan kereta beliau.

Dalam satu video Youtube yang ditayang menerusi laman Facebook anti-Umno, Ameno World, tiga lelaki berpakaian serba hitam dan menutup muka mereka membuat ugutan itu dengan latar belakang bendera Malaysia.

Individu yang bercakap dalam video itu mendakwa Amerika Syarikat, Rusia dan China menjadi negara "maju dan dihormati kerana rakyatnya tidak memilih saluran demokrasi untuk menjatuhkan petualang yang melindungi regim yang korup".

"Kami Anak Malaysia Anti Demokrasi mengumumkan akan membunuh ketua polis negara, meletupkan keretanya.

"Dengan itu, semua ketua agensi kerajaan akan takut melakukan kesalahan menipu demokrasi kerana rakyat Malaysia akan bangkit memilih jalan bukan demokrasi," kata individu itu.


SUMBER: http://www.malaysiakini.com/news/290177

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Blogger Comment

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

PERINGATAN: Blogger 1Rakyat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
PENAFIAN: Semua petikan berita dan video di ambil dari web tempatan dan luar negara ada kena mengena dengan kepimpinan negara dan politik tanah air. Petikan ini hanya di buat untuk penilaian pengunjung sahaja untuk melihat kejadian sebenar senario politik Malaysia bukanlah dari luahan sebenar dari blogger 1Rakyat. Anda digalakan mengambil semua maklumat atau berita dalam blog ini untuk dijadikan rujukan dan pandangan dari pihak lain (copy & paste adalah digalakkan).

Posting Popular

Rakan Seperjuangan

Paparan halaman minggu lalu

Archive

BROKER PILIHAN ANDA

Ustaz Azhar Idrus

Watch videos at Vodpod and more of my videos

Blog List 3

Live Blog Stats

Suara Rakyat | About |Advertising |Blogger © 2011. modified by 1Rakyat