Facebook FanBox

Recommed Forex Broker

22/01/13

Bergambar - UMNO tampak hebat ada penyokong macam ini !!!

UMNO tampak hebat dengan adanya penyokong seperti ini..



Itu kelebihan yang ada pada penyokong UMNO... Puas merantau balik kampung tunjuk hebat pada orang kampung dan rasa diri tu bagus dan bijak padahal bukannya orang kampung tak kenal dengan Orang tua ini. Bila bersuara nampak kebodohan pada diri sendiri. Mungkin laa baru kenal dunia IT dan berjinak-jinak dengan facebook. Sedar diri dulu baru nak kata orang.

Kata kawan aku ni lagi jangan kata nak bersuara tengok muka pun dah kenal.. Aku cuma mampu tersenyum , aku pun tanya kenapa kau marah sangat dengan orang tua ni. Dia kata meluat ada manusia bongok yang sokong UMNO keluar ayat bongok, Kalau sokong bagi kenyataan cerdik takper. Dah diri bodoh sombong

Menurut cerita kawan aku yang sekampung dengan dia orang tua ni sebab terlampau kuat mengampu Nazri Aziz. Baru bergambar dah rasa hebat bersama pemimpin.Sebenarnya dialah pencacai UMNO. Aku sebenarnya taknak ambil tahu pun sebab pasal orang tua macam ni tapi disebabkan kawan aku kata orang tua ni banyak perbodohkan orang kampung yang sudah sememangnya bodoh menyokong UMNO.

Jadi eloklaa orang bodoh tipu orang bodoh, mana tak bengap jadinya. Sekarang ni tugas dia menghasut orang muda untuk sokong UMNO nak dekat-dekat PRU ni padahal kampung tu ramai pemuda yang bijak dan boleh berfikir buruk baik sokong UMNO.

8 ulasan:

  1. Biasa le penyokong umno dapat sekupang dua pun dah sanggup jual agama dan maruah

    BalasPadam
  2. Hahhaha bodoh punya pencapai UMNO. Tak payah uji akal tengok muka dah kenal. Bangang.. Kesan org UMNO ada pencapai mcm ni..

    BalasPadam
  3. Abg blogger masuk lagi ayat2 bodoh pencapai UMNO.. Kelakar habis, rasa macam hebat sangat.. Nak kata orang bodoh tapi diri sendiri tak cermin..

    BalasPadam
  4. Orang gila takkan ngaku dia gila
    Orang bodoh takkan ngaku dia bodoh
    Orang bijak juga takkan ngaku dia bijak

    Kesimpulannya adalah orang lain yang menilai sama ada dia bijak, bodoh atau pun gila.

    Biasanya semua orang kampung dah kenal dan dah tahu!

    BalasPadam
  5. Hahahaha ada jugak yang pencacai UMNO mcm chu let.. Tengok muka pun kenal jenis bangang, pak turut dan pengampu.. Orang UMNO patut bangga sebab ada penyokong dia bodoh mcm ni...

    BalasPadam
  6. Blog ni back up kote anwar kan

    BalasPadam
  7. Chu Let muka pencacai, penyokong UMNO mcm keldai

    BalasPadam
  8. Bodoh tul Chu Let, Tak sedar yang dia tu bodoh bila keluar kenyataan macam ni. Kesian orang UMNO ada jugak orang bodoh macam Chu Let. Elok laa duduk dalam UMNO jadi pencacai. Sokong parti sekular sebab tu bodoh. Kesian sapa jadi keturunan Chu Let. Tak Payah Uji akal tengok muka pun tahu orang tua dungu...

    BalasPadam

Blogger Comment

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

PERINGATAN: Blogger 1Rakyat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
PENAFIAN: Semua petikan berita dan video di ambil dari web tempatan dan luar negara ada kena mengena dengan kepimpinan negara dan politik tanah air. Petikan ini hanya di buat untuk penilaian pengunjung sahaja untuk melihat kejadian sebenar senario politik Malaysia bukanlah dari luahan sebenar dari blogger 1Rakyat. Anda digalakan mengambil semua maklumat atau berita dalam blog ini untuk dijadikan rujukan dan pandangan dari pihak lain (copy & paste adalah digalakkan).

Posting Popular

Rakan Seperjuangan

Paparan halaman minggu lalu

Archive

BROKER PILIHAN ANDA

Ustaz Azhar Idrus

Watch videos at Vodpod and more of my videos

Blog List 3

Terdapat ralat dalam alat ini

Live Blog Stats

Suara Rakyat | About |Advertising |Blogger © 2011. modified by 1Rakyat