Facebook FanBox

Recommed Forex Broker

29/12/12

Perdana Menteri Israel, Benjamin Netanyahu Haramjadah!!!PERTAMA KALI DALAM SEJARAH ISRAEL!!!!!....AKIBAT PUKULAN BRIGED ALQASSAM....PERDANA MENTERI ISRAEL BENJAMIN NETANYAHU, BERUCAP KEPADA RAKYATNYA DALAM CERMIN KALIS PELURU!!!!

Buat julung kali dalam sejarah Israel, pemimpinnya bertaraf Perdana Menteri Israel, Benjamin Netanyahu, berucap di dadapan pengikut dan penyokongnya sendiri dikelilingi cermin kalis peluru selain berpuluh pengawal peribadi.

Ini semua kerana perang 8 hari Israel dengan Briged Izzudin Al Qassam..

Mereka terasa nyawa mereka amat terancam..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Blogger Comment

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

PERINGATAN: Blogger 1Rakyat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
PENAFIAN: Semua petikan berita dan video di ambil dari web tempatan dan luar negara ada kena mengena dengan kepimpinan negara dan politik tanah air. Petikan ini hanya di buat untuk penilaian pengunjung sahaja untuk melihat kejadian sebenar senario politik Malaysia bukanlah dari luahan sebenar dari blogger 1Rakyat. Anda digalakan mengambil semua maklumat atau berita dalam blog ini untuk dijadikan rujukan dan pandangan dari pihak lain (copy & paste adalah digalakkan).

Posting Popular

Rakan Seperjuangan

Paparan halaman minggu lalu

Archive

BROKER PILIHAN ANDA

Ustaz Azhar Idrus

Watch videos at Vodpod and more of my videos

Blog List 3

Terdapat ralat dalam alat ini

Live Blog Stats

Suara Rakyat | About |Advertising |Blogger © 2011. modified by 1Rakyat