Facebook FanBox

Recommed Forex Broker

20/07/12

Bila blogger pengundisetiasungairapat.blogspot.com jadi HaramJadah!!!!

Sebuah blog yang pro UMNO pengundisetiasungairapat.blogspot.com memutar belitkan fakta dan banyak mengelirukan rakyat amnya rakyat negeri perak dengan kenyataan yang tidak mengikut fakta sebenar..

Blog ini yang menjadi pencacai kepada UMNO bertujuan untuk kepentingan peribadi sahaja dan menaikan nama orang tertentu untuk mendapat habuan. Memang patut pun dilabelkan blog pengundisetiasungairapat sebagai HARAMJADAH.. Blogger ini bekerja mendapat upah dari UMNO untuk memburukkan pakatan rakyat.

cerita langjut boleh layari: http://mediaperak.com/2012/07/20/sungairapatonline-produk-utusan/

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Blogger Comment

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

PERINGATAN: Blogger 1Rakyat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
PENAFIAN: Semua petikan berita dan video di ambil dari web tempatan dan luar negara ada kena mengena dengan kepimpinan negara dan politik tanah air. Petikan ini hanya di buat untuk penilaian pengunjung sahaja untuk melihat kejadian sebenar senario politik Malaysia bukanlah dari luahan sebenar dari blogger 1Rakyat. Anda digalakan mengambil semua maklumat atau berita dalam blog ini untuk dijadikan rujukan dan pandangan dari pihak lain (copy & paste adalah digalakkan).

Posting Popular

Rakan Seperjuangan

Paparan halaman minggu lalu

Archive

BROKER PILIHAN ANDA

Ustaz Azhar Idrus

Watch videos at Vodpod and more of my videos

Blog List 3

Terdapat ralat dalam alat ini

Live Blog Stats

Suara Rakyat | About |Advertising |Blogger © 2011. modified by 1Rakyat