Facebook FanBox

Recommed Forex Broker

21/06/12

No. Plet 'PKR 1' dijual pada harga RM99,555 dan pemiliknya ialah........ Anwar Ibrahim?

Nombor plet kenderaan 'PKR 1' telah dibida pada harga RM99,555 dan pemiliknya adalah Anwar Ibrahim...

Ha..ha..ha..satu tajuk laporan berita yang sememangnya dinanti-nantikan oleh pencacai-pencacai UMNO untuk mengehentam DS Anwar Ibrahim..

Malangnya hasrat kebanyakkan mereka itu tidak tercapai kerana No. Plet Kenderaan 'PKR 1' telah dibida dan dimiliki oleh seorang usahawan dari Pilau Pinang iaitu Ong Thai Yang.

Manakala no plet PKR 2 pula dibida dan dimenangi oleh Advanced Sales Sdn Bhd dengan harga RM23,200 dan Datuk Seri Santhara Kumar Ramanaidu memenangi PKR 3 dengan harga RM50,000.

PKR 4 dimenangi oleh Muhammad Fadhrul Redzwann Samsudin dengan harga RM12,11 dan RM28,000 dibayar oleh Sow Ban Leong untuk PKR 5 .

Tiada seorangpun pemimpin dari PKR diberitakan turut serta dalam bidaan nombor plet 'PKR' tersebut seperti yang dilaporkan oleh The Star kat bawah ni..

BUTTERWORTH: Penang businessman Ong Thai Yang won the bid for the PKR 1 vehicle registration number plate at RM99,555.

The plate PKR 2 went to Advanced Sales Sdn Bhd for RM23,200 while Datuk Seri Santhara Kumar Ramanaidu won PKR 3 for RM50,000.

Other winning bids are RM12,111 which Muhammad Fadhrul Redzwann Samsudin bid for PKR 4 and RM28,000 which Sow Ban Leong paid for PKR 5 .

No prominent leaders, including those from PKR (Parti Keadilan Rakyat) were on the list of successful bidders.

The winning bids were displayed at the Penang Road Transport Department (JPJ) headquarters in Seberang Jaya Thursday.

Penang JPJ director Datuk Hassan Yaacob had said that of the total 623 tender applications the department received for the PKR prefix, 384 applicants were successful in their bids.

The Star Online

http://darisungaiderhaka.blogspot.com/2012/06/no-plet-pkr-1-dijual-pada-harga-rm99555.html

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Blogger Comment

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

PERINGATAN: Blogger 1Rakyat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
PENAFIAN: Semua petikan berita dan video di ambil dari web tempatan dan luar negara ada kena mengena dengan kepimpinan negara dan politik tanah air. Petikan ini hanya di buat untuk penilaian pengunjung sahaja untuk melihat kejadian sebenar senario politik Malaysia bukanlah dari luahan sebenar dari blogger 1Rakyat. Anda digalakan mengambil semua maklumat atau berita dalam blog ini untuk dijadikan rujukan dan pandangan dari pihak lain (copy & paste adalah digalakkan).

Posting Popular

Rakan Seperjuangan

Paparan halaman minggu lalu

Archive

BROKER PILIHAN ANDA

Ustaz Azhar Idrus

Watch videos at Vodpod and more of my videos

Blog List 3

Live Blog Stats

Suara Rakyat | About |Advertising |Blogger © 2011. modified by 1Rakyat