Facebook FanBox

Recommed Forex Broker

18/06/12

Kecoh Debat Rakyat, Zulkifli Noordin Di Serbu Penduduk 14/6/2012

Ceramah Debat Rakyat anjuran bersama Belia 4B Petaling dan Persatuan Penduduk Pangsapuri Blok-M, Taman Petaling Perdana, PJS1 berakhir dengan kekecohan.Datuk Zulkifli Nordin selaku penceramah tunggal dalam progam Debat Rakyat itu diserbu oleh sekumpulan penduduk yang dipercayai penyokong Pakatan Rakyat apabila beliau membuka sesi soal jawab.

Hahahha ambik kau Zulkifli Noordin , kamu nak orang berbahasa sedangkan kamu gelar orang cicak mengkarung.. tak sedar diri tu katak

4 ulasan:

  1. SEKALI-SEKALA PUAK SAMSENG MCM ZULKEFLI NI MMG PATUT DIAJAR...

    BalasPadam
  2. Poo kee Mark punya Zulkifli!

    BalasPadam
  3. gitulah dah terasa pedas lah tu .. yg marah sangat kat zul tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. cik ooi!!!! zul kolom ni manusia PALING hipokrit... dulu dia amat puji/jilat PAS n PKR melangit...la ni terbalik.. apa yg dia tak kata n hamun kat PAS/PKR... org masih ingat...manusia mcm ni kalau jadi apa2 kat dia memang aku tak heran...tunggu lah saat kejatuhan individu ni (lawyer paling buruk pernah dilahirkan di bumi ini) dlm court boleh kau kelentung...depan khalayak belum tentu...

      Padam

Blogger Comment

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

PERINGATAN: Blogger 1Rakyat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
PENAFIAN: Semua petikan berita dan video di ambil dari web tempatan dan luar negara ada kena mengena dengan kepimpinan negara dan politik tanah air. Petikan ini hanya di buat untuk penilaian pengunjung sahaja untuk melihat kejadian sebenar senario politik Malaysia bukanlah dari luahan sebenar dari blogger 1Rakyat. Anda digalakan mengambil semua maklumat atau berita dalam blog ini untuk dijadikan rujukan dan pandangan dari pihak lain (copy & paste adalah digalakkan).

Posting Popular

Rakan Seperjuangan

Paparan halaman minggu lalu

Archive

BROKER PILIHAN ANDA

Ustaz Azhar Idrus

Watch videos at Vodpod and more of my videos

Blog List 3

Terdapat ralat dalam alat ini

Live Blog Stats

Suara Rakyat | About |Advertising |Blogger © 2011. modified by 1Rakyat