Facebook FanBox

Recommed Forex Broker

25/06/12

Isteri Zahid Hamidi pun pandai ugut orang?

WOW..

Ingatkan rosmah je pandai masuk campur dalam urusan pentadbiran negara rupanya isteri zahid hamidi pun tak kurang hebatnya. Lihatlah sendiri SMS yang dihantar kepada presiden persatuan tentera melayu kat bawah neh ;

SMS ugutan dari isteri Zahid Hamidi SMS neh telah dilaporkan dihantar oleh isteri zahid hamidi. Walaupun wartawan malaysiakini telah mencuba menghubungi isteri zahid hamidi untuk memohon keterangan lanjut tetapi maklum balas yang diterima hanyalah sekadar

NO KOMEN!

No komen? No komen bukan bahasa nafi. No komen bererti takmau komen. Kalau takmau komen tue maksudnya memang sah lah SMS tue dia yang hantar. Adoiii… orang nak berdemo pun salah ke? Apa kena mengena urusan demo tue dengan dia?

Dia bukan menteri pertahanan pun. Lembik juga ek menteri pertahanan kita. Hal semacam tue pun minta bantuan isteri.

kah kah kah

Apa pun ini membuktikan bahawa zahid hamidi memang tak layak jadi menteri pertahanan. Nak pertahankan diri sendiri pun tak lepas, hadap bantuan isteri ini kan pula nak pertahankan negara. Patutlah rahsia keselamatan negara boleh bocor beb. Macam neh rupanya menteri kita.

kah kah kah

Psssssttt.. presiden veteran pun kecut perut ka lepas kena ugut dengan isteri zahid hamidi? Kalau tak, takan batalkan demo kot? Muahahaha..

***Sumber Berita Dari: http://mediaperak.com/2012/06/25/isteri-zahid-hamidi-pun-pandai-ugut-orang/

1 ulasan:

  1. nampak garang diluar tapi semua ada penyakit TB!!!!

    BalasPadam

Blogger Comment

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

PERINGATAN: Blogger 1Rakyat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
PENAFIAN: Semua petikan berita dan video di ambil dari web tempatan dan luar negara ada kena mengena dengan kepimpinan negara dan politik tanah air. Petikan ini hanya di buat untuk penilaian pengunjung sahaja untuk melihat kejadian sebenar senario politik Malaysia bukanlah dari luahan sebenar dari blogger 1Rakyat. Anda digalakan mengambil semua maklumat atau berita dalam blog ini untuk dijadikan rujukan dan pandangan dari pihak lain (copy & paste adalah digalakkan).

Posting Popular

Rakan Seperjuangan

Paparan halaman minggu lalu

Archive

BROKER PILIHAN ANDA

Ustaz Azhar Idrus

Watch videos at Vodpod and more of my videos

Blog List 3

Terdapat ralat dalam alat ini

Live Blog Stats

Suara Rakyat | About |Advertising |Blogger © 2011. modified by 1Rakyat