Facebook FanBox

Recommed Forex Broker

13/06/12

Fitnah Gambar Tuan Guru Nik Aziz Masa Bersanding

SUDAH KANTOI LUMAT BEB!!!... GAMBAR YANG DIPUTAR BELITKAN OLEH PARA PEMFITNAH UMNO KONONNYA GAMBAR SEWAKTU TGNA BERSANDING, SEBENARNYA ADALAH NIK AZIZ KAMIL... (Gambar A )Foto sanding yang ori seorang insan yang bernama Nik Aziz Kamil

Gambar (B)
Foto ini telah disuperimpose(edit) mengambarkan ia adalah TGNA di zaman muda..

Kisah ini sudah lama cuba diputarkan sebagai fakta sedangkan satu dunia tahu ianya satu fitnah jahat jijik dari pencacai-pencacai UMNO yang tiada erti dosa dalam kamus diri mereka

Gambar kononnya, gambar lama sewaktu TGNA bersanding.


BIAR GAMBAR BERBICARA...BIAR RAKYAT MEMBUAT PENILAIAN MUTU JATI DIRI YANG ADA PADA PENYOKONG TOTOK UMNO TAK LANGSUNG TIDAK CUAK KEPADA DOSA.

UMNO is DEAD!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Blogger Comment

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

PERINGATAN: Blogger 1Rakyat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
PENAFIAN: Semua petikan berita dan video di ambil dari web tempatan dan luar negara ada kena mengena dengan kepimpinan negara dan politik tanah air. Petikan ini hanya di buat untuk penilaian pengunjung sahaja untuk melihat kejadian sebenar senario politik Malaysia bukanlah dari luahan sebenar dari blogger 1Rakyat. Anda digalakan mengambil semua maklumat atau berita dalam blog ini untuk dijadikan rujukan dan pandangan dari pihak lain (copy & paste adalah digalakkan).

Posting Popular

Rakan Seperjuangan

Paparan halaman minggu lalu

Archive

BROKER PILIHAN ANDA

Ustaz Azhar Idrus

Watch videos at Vodpod and more of my videos

Blog List 3

Live Blog Stats

Suara Rakyat | About |Advertising |Blogger © 2011. modified by 1Rakyat