Facebook FanBox

Recommed Forex Broker

19/04/12

Video - 40 PENGGANAS BANGSAT MENYERANG MAHASISWA KETIKA SEDANG TIDUR

Melayu patut malu ada bangsat atau sampah masyarakat macam ni dalam bangsanya , memalukan, tindakan serupa haiwan ganas ini tak sepatutnya berlaku di malaysia, mereka hanya layak tinggal di hutan sahaja. Jangan bermain api nanti membakar diri..WARIS ANJING GEMUK MALAYA UMNO

JOM KITA KENALI GANGSTER BACUL TAIK KUCING KERING YANG MENYERANG,MENCEDERAKAN DAN MEROSAKKAN HARTA WARGA MAHASISWA YANG BERKHEMAH DAN BANTAH DI DATARAN MERDEKA AWAL PAGI 19HB APRIL 2012....
BERUK GEMUK UMNO/PERKASA SEDANG BERBINCANG DGN EZAM BERUK.. INI LAH WAJAH SAMSENG YG PUKUL MAHASISWA PG TD.. INI SAMSENG BERANI TIME XDA ORG SAHAJA.. SAMSENG TAIK MINYAK..UMNO MEMG SIAL AJAR BERUK JD SAMSENG!!!!

------------------------------------------------------------------------------
Jabatan Amal Wilayah Persekutuan bersedia untuk bertempur dengan mana-mana pihak yg cuba menganggu Mahasiswa/siswi yg berhimpun di Dataran Merdeka. Jabatan Amal akan menempatkan sekurang-kurangnya 30 orang anggota untuk bertugas setiap masa! Kita masih menunggu respond dari Pihak Komando AMK Malaysia.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Blogger Comment

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

PERINGATAN: Blogger 1Rakyat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
PENAFIAN: Semua petikan berita dan video di ambil dari web tempatan dan luar negara ada kena mengena dengan kepimpinan negara dan politik tanah air. Petikan ini hanya di buat untuk penilaian pengunjung sahaja untuk melihat kejadian sebenar senario politik Malaysia bukanlah dari luahan sebenar dari blogger 1Rakyat. Anda digalakan mengambil semua maklumat atau berita dalam blog ini untuk dijadikan rujukan dan pandangan dari pihak lain (copy & paste adalah digalakkan).

Posting Popular

Rakan Seperjuangan

Paparan halaman minggu lalu

Archive

BROKER PILIHAN ANDA

Ustaz Azhar Idrus

Watch videos at Vodpod and more of my videos

Blog List 3

Live Blog Stats

Suara Rakyat | About |Advertising |Blogger © 2011. modified by 1Rakyat