Facebook FanBox

Recommed Forex Broker

2/04/12

UMNO memang agen Israel yg mewarisi perjuagan British/Yahudi

Dari segi FAKTAnya,UMNO memang agen Israel yg mewarisi perjuagan British/Yahudi...Antara sifat buruk puak Yahudi dalam al-Quran adalah : Yahudi Kuat berpegang pada rasa "kebangsaan" mereka dan mengatakan bahwa mereka adalah bangsa yang istimewa yang dipilih oleh Tuhan dan menyakini agama yang selain daripada Yahudi adalah salah (sila rujuk Al-Baqarah:94,111,113,120,135,145; Al-Maidah:18).

Agenda ini sama seperti barat memberikan kemerdekaan pada tanah melayu tetapi dengan syarat.Mesti ikot acuan bangsa yang selari dengan kemahuan Yahudi/british..Iaitu SEMANGAT KEBANGSAAN

Semua parti atau pertubuhan berdasarkan Islam dan ulama memperjuangkan kemerdekaan diharamkan oleh British (1948). Golongan agama tidak akan ditonjolkan sebagai pejuang sebenar tetapi yang mampu "berbaik" dengan penjajah itu adalah hero sebenar kemerdekaan..Ini sejarah dari perspektif British yg UMNO cuba tanamkan dlm minda rakyat..Tak semudah itu British memberikan kemerdekaan melainkan ditinggalkan pasak yang kukuh kepada tanah jajahan..

UMNO sebagaimana kita tahu dasar pejuangan UMNO adalah ideologi Yahudi/israel (nasionalisme/kebangsaan)..Nasionalisme menghancurkan islam secara halus melalui sekularnya,seperti fahaman "politik suku,agama suku" menjadikan umat islam terus sesat dan jauh dari hidayah islam.....

PERPADUAN/KERJASAMA ATAS DASAR NASIONALISME MENJADIKAN MUSLIM DAN NON MUSLIM SEMAKIN JAUH DARI HIDAYAH ISLAM SEBAGAIMANA BN SEKARANG..Tu beza kerjasama PAS dgn non muslim (tahaluf siyahsi) dgn apa yg UMNO amalkan..

Nasionalisme adalah "alat Isreal-Zionis" dimana yg dibawa oleh perjuangan UMNO sgt berjaya menghancurkan Islam secara halus sejak dulu kini dan selamanya,sehingga ada MELAYU ISLAM kini berani mempersenda dan menghina HUKUM ISLAM dan Sunnah Nabi malah pengikut2nya sering kali memperolok2kan ayat suci Allah s.w.t. serta hukum hakam dalam agama..

Malah hukum hudud pun boleh dikatakan ciptaan ahli fekah, tiada dalam al-QUran..sememangnya UMNO agen israel/dajjal dikagumi oleh israel dgn kejayaan merosakan kaum melayu islam.. INFO: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=351439854892548&set=o.211889405500724&type=1&theater

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Blogger Comment

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

PERINGATAN: Blogger 1Rakyat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
PENAFIAN: Semua petikan berita dan video di ambil dari web tempatan dan luar negara ada kena mengena dengan kepimpinan negara dan politik tanah air. Petikan ini hanya di buat untuk penilaian pengunjung sahaja untuk melihat kejadian sebenar senario politik Malaysia bukanlah dari luahan sebenar dari blogger 1Rakyat. Anda digalakan mengambil semua maklumat atau berita dalam blog ini untuk dijadikan rujukan dan pandangan dari pihak lain (copy & paste adalah digalakkan).

Posting Popular

Rakan Seperjuangan

Paparan halaman minggu lalu

Archive

BROKER PILIHAN ANDA

Ustaz Azhar Idrus

Watch videos at Vodpod and more of my videos

Blog List 3

Live Blog Stats

Suara Rakyat | About |Advertising |Blogger © 2011. modified by 1Rakyat