Facebook FanBox

Recommed Forex Broker

14/03/12

SBPA, UMNO/BN YG LULUSKAN KEMUDIAN KATA PERIHATIN KEPADA KAKITANGAN AWAM, AHLI MAJLIS CUEPACS SEHARUSNYA LETAK JAWATAN !

SBPA, UMNO/BN YG LULUSKAN KEMUDIAN KATA PERIHATIN KEPADA KAKITANGAN AWAM, AHLI MAJLIS CUEPACS SEHARUSNYA LETAK JAWATAN !

Siapa yang penipu antara Datuk Seri Hj Najib (DSHN) dan Cuepacs tidaklah dapat dipastikan... sebelum ini Cuepacs telah mengatakan bahawa badan itu tidak dijemput dalam merangka Sistem Saraan Baru Perkhimatan Awam (SBPA)... tetapi hari ini DSHN mengatakan yang badan tersebut ada dijemput merangka SBPA melalui masyuarat tidak berkala sekurang-kurangnya tiga kali setahun.

Seperti biasa lah... kalau Cuepacs tidak dijemput seharusnya yang ada dalam Cuepacs menjalankan kaji selidik selepas Kerajaan mengumumkan SBPA akan diperkenalkan sewaktu Pembentangan Belanjauwan 2012... bukan nya mengangguk macam burung belatuk... dengan kata-kata terima kasih... kerajaan perihatin... perdana jiwa rakyat dan macam-macam lagi perkatan mengampu.
Namun dengan jawapan yang diberi oleh DSHN semasa menjawap soalan Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim (PKR-Permatang Pauh)... bahawa Cuepacs ada dijemput untuk menggubal SBPA amat lah mengejutkan sekali... yang mana sebelum ini Cuepacs mengatakan mereka tidak dijemput... persoalanya siapakah yang menipu ?.

Kalau betul apa yang seperti di oleh DSHN... seharus mereka-mereka yang merupakan Ahli Majlis Tertinggi Cuepacs meletakkan jawatan... ini kerana mereka bukan sahaja gagal memikul amanah yang mereka hendak pikul sebab mereka menawarkan diri untuk jawatan tersebut... tetapi telah juga menipu kakitangan awam yang mereka wakili.

Kepada Penjawat Awam... sudah terang lagi bersuluh yang diakui sendiri oleh DSHN bahawa kerajaan sendiri yang merangka SBPA... yang mana ia tidak mengambil kira kepentingan Penjawat Awam Rendah... untuk itu sudah jelas Pemimpin-Pemimpin Kerajaan Umno/Bn tidak merangka SBPA untuk menyenangkan Penjawat Awam Rendah tetapi bagi menyenangkan Pegawai-Pegawai Tinggi Kakitanggan Awam.
hemmmmm.... yang pelik nya dshn boleh mengaku yang beliau memperjuangkan kepentingan penjawat awam rendah sedangkan sbpa bukti yang kata-kata tersebut adalah pembohongan... tapi memang dasar perangai pemimpin umno muka tak malu tahap gila... jadi itu tak jadi masalah kepada mereka untuk mengaku pejuang rakyat... kah kah kah !!!... umno perkasam jati... betul-betul meloyakan heeeee..... Sumber asal : http://inderasipejuang.blogspot.com/2012/03/sbpa-umnobn-yg-luluskan-kemudian-kata.html

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Blogger Comment

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

PERINGATAN: Blogger 1Rakyat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
PENAFIAN: Semua petikan berita dan video di ambil dari web tempatan dan luar negara ada kena mengena dengan kepimpinan negara dan politik tanah air. Petikan ini hanya di buat untuk penilaian pengunjung sahaja untuk melihat kejadian sebenar senario politik Malaysia bukanlah dari luahan sebenar dari blogger 1Rakyat. Anda digalakan mengambil semua maklumat atau berita dalam blog ini untuk dijadikan rujukan dan pandangan dari pihak lain (copy & paste adalah digalakkan).

Posting Popular

Rakan Seperjuangan

Paparan halaman minggu lalu

Archive

BROKER PILIHAN ANDA

Ustaz Azhar Idrus

Watch videos at Vodpod and more of my videos

Blog List 3

Live Blog Stats

Suara Rakyat | About |Advertising |Blogger © 2011. modified by 1Rakyat