Facebook FanBox

Recommed Forex Broker

30/03/12

Akhlak seorang pencacai UMNO- [HAMDAN BIN PUTEH MAHBOB] sebar Fitnah

Kita lihat sendiri macam beginilah akhlak orang-orang umno yang masuk kampung untuk sebarkan fitnah jahat mereka. HAMDAN BIN PUTEH MAHBOB menjadi pencacai UMNO. Lelaki yang ini masuk kampung dan sebarkan fitnah cerita seks, liwat, pelacur. Tidakkah dia terfikir semua ini dia telah menyebarkan fitnah. Alangkah buruknya tingkah laku bila menyerang peribadi seseorang ibarat ia memakan daging saudara sendiri. Dalam simulasi ceramah tersebut tidak ada satu pun yang menceritakan tentang ekonomi orang melayu, cara UMNO untuk menangani isu moral anak muda, masa depan negara. Adakah orang seperti ini yang kita mahukan untuk menjadi pemimpin kita pada anak cucu kita nanti.

Dulunya lelaki ini pernah memboikot UMNO sebab tidak terpilih menjadi wakil calon Barisan Nasional. Perlekehkan Siti Salmah calon Barisan Nasional sendiri. Kita lihat lah secara terus ucapan jijik beliau dengan menghentam Anwar Ibrahim. Kita boleh menilai taraf moralnya lebih teruk dari penari tiang yang didenda RM25. Manusia seperti ini lah yang banyak merosakan anak muda dan orang-orang kampung yang tidak mendapat maklumat yang sahih sebelum membuat andaian.

UMNO hantar pencacai [HAMDAN BIN PUTEH MAHBOB] sebar Fitnah - part 1

Akan update part 2,3,4UMNO hantar pencacai [HAMDAN BIN PUTEH MAHBOB] sebar Fitnah - part 2

UMNO hantar pencacai [HAMDAN BIN PUTEH MAHBOB] sebar Fitnah - part 3

UMNO hantar pencacai [HAMDAN BIN PUTEH MAHBOB] sebar Fitnah - part 4

UMNO hantar pencacai [HAMDAN BIN PUTEH MAHBOB] sebar Fitnah - part 5

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Blogger Comment

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

PERINGATAN: Blogger 1Rakyat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
PENAFIAN: Semua petikan berita dan video di ambil dari web tempatan dan luar negara ada kena mengena dengan kepimpinan negara dan politik tanah air. Petikan ini hanya di buat untuk penilaian pengunjung sahaja untuk melihat kejadian sebenar senario politik Malaysia bukanlah dari luahan sebenar dari blogger 1Rakyat. Anda digalakan mengambil semua maklumat atau berita dalam blog ini untuk dijadikan rujukan dan pandangan dari pihak lain (copy & paste adalah digalakkan).

Posting Popular

Rakan Seperjuangan

Paparan halaman minggu lalu

Archive

BROKER PILIHAN ANDA

Ustaz Azhar Idrus

Watch videos at Vodpod and more of my videos

Blog List 3

Live Blog Stats

Suara Rakyat | About |Advertising |Blogger © 2011. modified by 1Rakyat