Facebook FanBox

Recommed Forex Broker

14/02/12

Video - Gelagat Penyokong UMNO yang halang ceramah Anwar

Di bawah ni disajikan video penyokong umno yang buat provokasi nak halang ceramah Anwar, tengok lah banyak orang melayu yang tak ada nilai penuh dengan politik ala Yahudi /Israel . Dulu masa umno kuat tak ada pun Pakatan Rakyat nak buat provokasi yang memalukan parti. Ini sifat segelintir penyokong yang seperti beruk dan cacing kepanasan.. Alangkah bodohnya puak-puak provokasi ni.. perangai macam haramjadah..





3 ulasan:

  1. kebodohan orang melayu seperti ini akan menimbulkan lagi kebencian kepada umno saya anak melaka sangat sedih dengan dengan perangai yang tidak sepatutnya berlaku dalam negara demokrasi saya akan pastikan pakatan pembangkang menang di melaka.

    BalasPadam
  2. padan muka.. Ni orang melayu sejati..

    BalasPadam
  3. org israel je suka kat anuar ni... Ramai org melayu yg dah di cucuk matanya, di sumbat telinganya, dibutakan hatinya... Rasanya iblis pun takut pada dia..

    BalasPadam

Blogger Comment

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

PERINGATAN: Blogger 1Rakyat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
PENAFIAN: Semua petikan berita dan video di ambil dari web tempatan dan luar negara ada kena mengena dengan kepimpinan negara dan politik tanah air. Petikan ini hanya di buat untuk penilaian pengunjung sahaja untuk melihat kejadian sebenar senario politik Malaysia bukanlah dari luahan sebenar dari blogger 1Rakyat. Anda digalakan mengambil semua maklumat atau berita dalam blog ini untuk dijadikan rujukan dan pandangan dari pihak lain (copy & paste adalah digalakkan).

Posting Popular

Rakan Seperjuangan

Paparan halaman minggu lalu

Archive

BROKER PILIHAN ANDA

Ustaz Azhar Idrus

Watch videos at Vodpod and more of my videos

Blog List 3

Terdapat ralat dalam alat ini

Live Blog Stats

Suara Rakyat | About |Advertising |Blogger © 2011. modified by 1Rakyat