Facebook FanBox

Recommed Forex Broker

18/01/12

KETUA BLOGGER UMNO FITNAH UST. AZHAR IDRUS!!!

KETUA BLOGGER UMNO FITNAH UST. AZHAR IDRUS!!! Baca jawapan Ust. Azhar Idrus terhadap fitnah Tun Faisal Jika sebelum ini Blogger UMNO AzmyKelana menuduh Ustaz Azhar Idrus membawa ajaran sesat di malam tahun baru Rupanya, keberanian Blogger UMNO memfitnah Ulama telah dilakukan oleh Pengerusi Blogger UMNO Tun Faisal.

Tanpa mereka takut akan dosa fitnah terhadap ulama. Dibawah ini dipaparkan fitnah dan penghinaan Ketua Blogger UMNO Malaysia Tun Faisal terhadap Ustaz Azhar Idrus.

Baca di bawah...Admin Gaya ustaz pemaki hamun dengan motor besar #DapGantiPas Gaya hidup pemimpin Pas hari ini. Hebat! Tidak termasuk Mercedez Benz dan pelbagai kereta mewah lagi. Bezanya mereka bijak berpura-pura di depan pengikut masing-masing. Yang di bawah - gambar motor-motor besar yang dirakam semasa Pilihan Raya Kecil Manek Urai.

Pengikut Pas masih ingat pemimpin mereka tidak korup, tidak main perempuan dan tidak main isteri orang. Silap-silap ada pemimpin Pas yang sebijik macam Anwar juga, depan sapu, belakang pun sapu. tun faisal dot. com
Namun, Ust. Azhar Idrus tidak seperti Blogger UMNO yang tidak ada akhlak. Baca jawapan Ust. Azhar Idrus terhadap tuduhan Tun Faisal...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Blogger Comment

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

PERINGATAN: Blogger 1Rakyat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
PENAFIAN: Semua petikan berita dan video di ambil dari web tempatan dan luar negara ada kena mengena dengan kepimpinan negara dan politik tanah air. Petikan ini hanya di buat untuk penilaian pengunjung sahaja untuk melihat kejadian sebenar senario politik Malaysia bukanlah dari luahan sebenar dari blogger 1Rakyat. Anda digalakan mengambil semua maklumat atau berita dalam blog ini untuk dijadikan rujukan dan pandangan dari pihak lain (copy & paste adalah digalakkan).

Posting Popular

Rakan Seperjuangan

Paparan halaman minggu lalu

Archive

BROKER PILIHAN ANDA

Ustaz Azhar Idrus

Watch videos at Vodpod and more of my videos

Blog List 3

Live Blog Stats

Suara Rakyat | About |Advertising |Blogger © 2011. modified by 1Rakyat