Facebook FanBox

Recommed Forex Broker

3/11/11

Lagi bukti hubungan dagang dengan Israel

Sebenarnya kita bukan sahaja ada hubungan dagang dengan Israel malah turut membenarkan syarikat kaitan negara Israel beroperasi di negara ini. Gambar lori kargo ini diambil di lebuhraya Utara Selatan (PLUS). Jelas tertera jenama ZIM Integrated Shipping Services. Cuba klik http://www.zim.com/content.aspx?id=529&l=4 jelas akan kita melihat kaitan jenama ini dengan Israel.

data ini pula menunjukkan negara yang punya hubungan dagang dengan Israel, ternyata Malaysia menjadi negara ke 15 menjadi rakan dagang utama Israel.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Blogger Comment

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

PERINGATAN: Blogger 1Rakyat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
PENAFIAN: Semua petikan berita dan video di ambil dari web tempatan dan luar negara ada kena mengena dengan kepimpinan negara dan politik tanah air. Petikan ini hanya di buat untuk penilaian pengunjung sahaja untuk melihat kejadian sebenar senario politik Malaysia bukanlah dari luahan sebenar dari blogger 1Rakyat. Anda digalakan mengambil semua maklumat atau berita dalam blog ini untuk dijadikan rujukan dan pandangan dari pihak lain (copy & paste adalah digalakkan).

Posting Popular

Rakan Seperjuangan

Paparan halaman minggu lalu

Archive

BROKER PILIHAN ANDA

Ustaz Azhar Idrus

Watch videos at Vodpod and more of my videos

Blog List 3

Live Blog Stats

Suara Rakyat | About |Advertising |Blogger © 2011. modified by 1Rakyat