Facebook FanBox

Recommed Forex Broker

17/10/11

Para Blogger "Pencarian Blog-Blog malaysia"

Kami sedang mencari para blogger untuk di masukkan kedalam SENARAI BLOG-BLOG MALAYSIA. kami wujudkkan SENARAI BLOG-BLOG MALAYSIA ini adalah untuk menjadikkan blog ini sebagai bookmark untuk pelawat-pelawat mencari blog-blog yang mereka inginkan.Kami bukan untuk mencuri pelawat-pelawat anda tetapi kami ingin berkongsi pelawat-pelawat dengan anda. Seoarang pelawat anda hilang kami gantikan dengan pelawat-pelawat yang datang dari blog-blog yang lain ke blog anda. untuk menyertai kami anda bolehlah baca cara-carnya di bawah ini..

cara-cara:-

terbuka kepada semua yang memiliki blog sendiri

harus meletakkan blog ini http://1rakyat.blogspot.com dan http://bloglistmalaysia.blogspot.com/ ke dalam bloglist anda

pada ulasan di bawah ini anda harus letakkan link blog anda, dan kategorikan blog anda

kami akan memeriksa blog anda untuk memastikan anda telah letakkan link blog ini kedalam bloglist anda.

TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA http://bloglistmalaysia.blogspot.com/2011/10/kami-sedang-mencari-blog-blog-untuk-di.html

PERINGATAN: Blogger 1Rakyat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
PENAFIAN: Semua petikan berita dan video di ambil dari web tempatan dan luar negara ada kena mengena dengan kepimpinan negara dan politik tanah air. Petikan ini hanya di buat untuk penilaian pengunjung sahaja untuk melihat kejadian sebenar senario politik Malaysia bukanlah dari luahan sebenar dari blogger 1Rakyat. Anda digalakan mengambil semua maklumat atau berita dalam blog ini untuk dijadikan rujukan dan pandangan dari pihak lain (copy & paste adalah digalakkan).

Posting Popular

Rakan Seperjuangan

Paparan halaman minggu lalu

Archive

BROKER PILIHAN ANDA

Ustaz Azhar Idrus

Watch videos at Vodpod and more of my videos

Blog List 3

Live Blog Stats

Suara Rakyat | About |Advertising |Blogger © 2011. modified by 1Rakyat