Facebook FanBox

Recommed Forex Broker

30/10/11

Panas!!! Chua Soi Lek hina Hukum Hudud,JAMINAN Perdana Menteri, Najib Tun Razak bahawa Barisan Nasional tidak akan melaksanakan Hukum Hudud meskipun mengakuinya sebagai "hukum tuhan" membuka ruang kepada Chua Soi Lek untuk menyerang dan menghina Hukum Allah sesuka hatinya.

Kenyataan Najib itu dilihat membuka ruang seluas-luasnya untuk Chua Soi Lek yang sememangnya anti Islam ini untuk menghina Hukum Hudud yang tercatat di dalam Al-Quran.

Berikut petikan penghinaan beliau terhadap Hukum Hudud yang disiarkan di dalam akhbar miliknya sendiri The Star. Memang nak mampos Chua Soi Lek! [The Star]

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Blogger Comment

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

PERINGATAN: Blogger 1Rakyat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
PENAFIAN: Semua petikan berita dan video di ambil dari web tempatan dan luar negara ada kena mengena dengan kepimpinan negara dan politik tanah air. Petikan ini hanya di buat untuk penilaian pengunjung sahaja untuk melihat kejadian sebenar senario politik Malaysia bukanlah dari luahan sebenar dari blogger 1Rakyat. Anda digalakan mengambil semua maklumat atau berita dalam blog ini untuk dijadikan rujukan dan pandangan dari pihak lain (copy & paste adalah digalakkan).

Posting Popular

Rakan Seperjuangan

Paparan halaman minggu lalu

Archive

BROKER PILIHAN ANDA

Ustaz Azhar Idrus

Watch videos at Vodpod and more of my videos

Blog List 3

Live Blog Stats

Suara Rakyat | About |Advertising |Blogger © 2011. modified by 1Rakyat