Facebook FanBox

Recommed Forex Broker

10/10/11

Cara Mengenal pasti Adanya Gangguan Jin

Masa Yang Sesuai Untuk Kita Mengenalpasti
Pembaca disarankan melakukan teknik mengenalpasti adanya gangguan jin dan sihir pada masa-masa berikut:
1. Menyemak kemajuan rawatan (Setelah dikatakan bersih atau pulih oleh perawat)
2. Doktor tidak dapat memberi pandangan yang yakin (Bengkak pada pesakit berubah-ubah kedudukan sehingga pesakit)
3. sering ditukar wad (Penyakit dikatakan termasuk senarai penyakit ganjil (rare disease),Penyakit berulang walaupun sebelumnya pesakit telah berjaya dipulihkan_
4. Terjumpa atau terpegang peralatan sihir (Membersihkan keris pusaka atau barang-barang lam, Membuka pintu/pagar rumah dan didapati ada kesan titik-titik kapur warna putih, atau darah ayam warna merah yang tidak diketahui puncanya, Pasir bertaburan didepan pintu rumah atau di atas meja, Terjumpa botol kecil mengandungi cecair diselitkan dicelah pasu bunga di depan rumah)
5. Memegang atau dipegang orang-orang yang disyaki didampingi jin (Terasa meremang semasa mengurut orang, Diurut oleh tukang urut yang disyaki didampingi jin, Bersalam dengan orang-orang yang disyaki didampingi jin, Terlibat dalam rawatan kes gangguan samada memegang pesakit merasuk atau membantu perawat)
6. Melalui kawasan-kawasan "keras" (Melalui rumah-rumah tinggal pada waktu malam,Melalui kawasan-kawasan kubur, Melalui kawasan-kawasan kuil atau berhala)
Cara ujian adalah mudah: (a)Ambil kadar degupan jantung sipesakit (b)Pesakit baca ayat-ayat di Set 1 (atau pesakit dibacakan ayat2 tersebut) (c)Henti dan ambil kadar degupan jantung si-pesakit (d)Sekiranya tiada tindakbalas, pesakit baca ayat-ayat di Set 2 (atau pesakit dibacakan ayat2 tersebut) (e)Henti dan ambil kadar degupan jantung si-pesakit (f)Perhatikan kesan-kesan lain pada pesakit seperti: •sendawa, •batuk-batuk, atau •rasa benda bergerak di kulit atau di dalam badan
SET 1 Baca TUJUH kali sahaja. Huruf seperti KAF, ’AIN, SOT, MIM, SIN dan QAF perlu dilamakan bunyinya selama 6 saat (atau 6 harkat). KAFFFFFF HA YA ’AINNNNNN SOTTTTT(dari Surah Maryam, Ayat 1) HA MIMMMMMM (dari Surah 42 AsSyura, Ayat 1) ’AINNNNNN SINNNNNN QAFFFFF (dari Surah 42 AsSyura, Ayat 2)
SET 2 Baca TUJUH kali sahaja. Huruf seperti SIN, MIM, NUN perlu dilamakan bunyinya selama 6 saat (atau 6 harkat). THO HA (dari Surah TaHa, Ayat 1) THO SINNNNNN (dari Surah AnNaml, Ayat 1) THO SINNNNNN MIMMMMMM (dari Surah 26 AsShu’ara, Ayat 1) YA SINNNNNN (dari Surah Yasin, Ayat 1) NUNNNNNNN (dari Surah Qalam, Ayat 1)
Jika terasa ada kelainan dari normal. Sila rujuk kepada yang pakar untuk membantu masalah anda...
selamat mencuba.... :) Wallahua'lam.
rujukan: Hayati Husni

PERINGATAN: Blogger 1Rakyat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
PENAFIAN: Semua petikan berita dan video di ambil dari web tempatan dan luar negara ada kena mengena dengan kepimpinan negara dan politik tanah air. Petikan ini hanya di buat untuk penilaian pengunjung sahaja untuk melihat kejadian sebenar senario politik Malaysia bukanlah dari luahan sebenar dari blogger 1Rakyat. Anda digalakan mengambil semua maklumat atau berita dalam blog ini untuk dijadikan rujukan dan pandangan dari pihak lain (copy & paste adalah digalakkan).

Posting Popular

Rakan Seperjuangan

Paparan halaman minggu lalu

Archive

BROKER PILIHAN ANDA

Ustaz Azhar Idrus

Watch videos at Vodpod and more of my videos

Blog List 3

Live Blog Stats

Suara Rakyat | About |Advertising |Blogger © 2011. modified by 1Rakyat