Facebook FanBox

Recommed Forex Broker

27/10/11

Bukti Kejahilan UMNO bab Hudud penyebab Undang2 Allah ini dipermainkan

Sedih bercampur geram pun ada bila hukum Allah dipermainkan.. Disebabkan penyokong UMNO yang jahil bab hukum maka ada orang permainkan hukum Allah ini.. Lihatlah sendiri screenshot yang saya paparkan. Saya pun kurang pasti apa agama budak ni.. kalau islam eloklah bawa bertaubat.. kalau bukan islam elok jangan keluarkan kata-kata yang menyentuh peribadi orang islam buruk padahnya.. Mereka berani komen sebab takkan ada tindakan keatas mereka. Kerajaan UMNO pun bersetuju dengan tindakan budak ni. Ini posting dalam facebook saya ambil untuk memberi peringatan.. (Daniel Heckenbücker yup mampos ekstremist islam! kalau nak hudud pergi padang pasir arab jgn duk malaysia) link facebook budak ni Daniel Heckenbücker

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Blogger Comment

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

PERINGATAN: Blogger 1Rakyat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
PENAFIAN: Semua petikan berita dan video di ambil dari web tempatan dan luar negara ada kena mengena dengan kepimpinan negara dan politik tanah air. Petikan ini hanya di buat untuk penilaian pengunjung sahaja untuk melihat kejadian sebenar senario politik Malaysia bukanlah dari luahan sebenar dari blogger 1Rakyat. Anda digalakan mengambil semua maklumat atau berita dalam blog ini untuk dijadikan rujukan dan pandangan dari pihak lain (copy & paste adalah digalakkan).

Posting Popular

Rakan Seperjuangan

Paparan halaman minggu lalu

Archive

BROKER PILIHAN ANDA

Ustaz Azhar Idrus

Watch videos at Vodpod and more of my videos

Blog List 3

Live Blog Stats

Suara Rakyat | About |Advertising |Blogger © 2011. modified by 1Rakyat