Facebook FanBox

Recommed Forex Broker

10/10/11

Back up blog?

Back up blog? adakah ia penting? Ya, ia amat penting. Kerana kami tidak dapat menjamin bahawa blog kita akan wujud selama-lamanya. Kebelakangan ini, blogers banyak kehilangan blog mereka kerana kesalahan unpredicted. Beberapa bulan lalu, saya kehilangan semua blog saya (it'a kira-kira 10 blog), tetapi sekarang saya mendapat beberapa daripada mereka kembali. Sejak itu, saya tahu betapa pentingnya untuk menyokong terhadap blog kami. Ia benar-benar frust apabila kerja keras anda tiba-tiba hilang. Terdapat sebuah laman web perkhidmatan percuma yang membolehkan kita kembali blog kami. Nama ia blogbackuponline. Mereka memberikan kita ruang untuk 5 MB. Walaupun ia kecil tetapi saya fikir ia cukup untuk kita untuk membuat sandaran blog kami. Jika avarage kami Hantar arcticle 1000 ciri-ciri, yang bermakna ia boleh membuat sandaran sehingga 5000 tajuk. Ia untuk versi percuma. Mereka juga menyediakan lebih banyak ciri-ciri untuk akaun premium. Hanya pergi ke blogbackuponline dan sandaran blog anda di sana.

PERINGATAN: Blogger 1Rakyat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
PENAFIAN: Semua petikan berita dan video di ambil dari web tempatan dan luar negara ada kena mengena dengan kepimpinan negara dan politik tanah air. Petikan ini hanya di buat untuk penilaian pengunjung sahaja untuk melihat kejadian sebenar senario politik Malaysia bukanlah dari luahan sebenar dari blogger 1Rakyat. Anda digalakan mengambil semua maklumat atau berita dalam blog ini untuk dijadikan rujukan dan pandangan dari pihak lain (copy & paste adalah digalakkan).

Posting Popular

Rakan Seperjuangan

Paparan halaman minggu lalu

Archive

BROKER PILIHAN ANDA

Ustaz Azhar Idrus

Watch videos at Vodpod and more of my videos

Blog List 3

Live Blog Stats

Suara Rakyat | About |Advertising |Blogger © 2011. modified by 1Rakyat