Facebook FanBox

Recommed Forex Broker

14/07/11

Pasca Bersih : CARIAN REMAJA PATAH KAKI DISEPAK FRU?


Ada sahabat-sahabat yang mengenali remaja di atas? Ana tak sempat nak bertanyakan maklumat lanjut daripada remaja yang manjadi mangsa kekejaman pihak polis dalam kejadian tempoh hari... Sekiranya ada sahabat-sahabat yang mengenali beliau mohon kirenye agar dapat menghubungi Pejabat Agung Pas, 03-26925000 atau Sekretariat BERSIH 2.0, 03- 77844977 bagi kami mendapatkan butir serta maklumat lanjut berkenaan dengan peristiwa pada hari kejadian tersebut agar pihak terbabit dapat pembalasan setimpalnya... HARAP SAMA-SAMA KITA BANTU REMAJA TERSEBUT
Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Blogger Comment

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

PERINGATAN: Blogger 1Rakyat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
PENAFIAN: Semua petikan berita dan video di ambil dari web tempatan dan luar negara ada kena mengena dengan kepimpinan negara dan politik tanah air. Petikan ini hanya di buat untuk penilaian pengunjung sahaja untuk melihat kejadian sebenar senario politik Malaysia bukanlah dari luahan sebenar dari blogger 1Rakyat. Anda digalakan mengambil semua maklumat atau berita dalam blog ini untuk dijadikan rujukan dan pandangan dari pihak lain (copy & paste adalah digalakkan).

Posting Popular

Rakan Seperjuangan

Paparan halaman minggu lalu

Archive

BROKER PILIHAN ANDA

Ustaz Azhar Idrus

Watch videos at Vodpod and more of my videos

Blog List 3

Live Blog Stats

Suara Rakyat | About |Advertising |Blogger © 2011. modified by 1Rakyat