Facebook FanBox

Recommed Forex Broker

5/02/10

Mohd Saiful: Can I fuck you today?

1RAKYAT ketawa..." Can I FUCK you Today", gay terus mintak fuck ker?
Aku jugak pelik awat anwar terus mintak fuck, Betul laa anwar baru belajar nak fuck lelaki lelaki, Biasa kalau gay nak fuck mangsa dia mesti pasang perangkap pada orang pertama kali dia nak fuck..


Ni terus-terus nak fuck. Saya takut dan marah . kata saiful..tapi pastu masuk bilik dan bersihkan diri...ha..ha..ha.. ermm ada minat dah tu ker dah biasa buat.




Saya tidak berak selama dua hari selepas diliwat oleh Datuk Seri Anwar Ibrahim.... ha..ha..ha.. . Ermm besar jugak Anwar punya

"Saya rasa sakit...dan beritahunya (doktor) mengenai apa yang berlaku. Dia kemudiannya membuat calitan". Apaaaa?


Kat rakaman CCTV tu lak gambar dia jer ada.. Mana pergi Anwar. Ke silap orang yang fuck saiful.


Kelakar sungguh si saiful ni

Berikut keterangan saiful di Mahkamah:


Mohd Saiful Bukhari Azlan yang mendakwa diliwat Anwar menjadi saksi pertama pendakwaan kes itu menceritakan bagaimana bekas ‘boss’ nya itu bertanya, "can I fuck you today".


Mohd Yusof: Apa buat dengan dokumen bila masuk?


Mohd Saiful: Saya duduk di meja tersebut bertentangan dengan Anwar dan serahkan dokumen.


Mohd Yusof: Duduk, letak dokumen, apa lepas itu?


Mohd Saiful: Lepas serah dokumen, kami bincang tentang jadual kerja, tidak lama lepas itu beliau tanya satu soalan.


Mohd Yusof: Apa soalan itu?


Mohd Saiful: Can I fuck you today?


Mohd Yusof: Apa reaksi kamu ketika diajukan soalan itu?


Mohd Saiful: Marah dan takut.


Mohd Yusof: Ada kamu kata apa-apa?


Mohd Saiful: Tolak pelawaannya.


Mohd Yusof: Apa kamu kata bila menolak?


Mohd Saiful: Saya kata saya tidak mahu melakukannya.


Mohd Yusof: Anwar kata apa-apa bila kamu kata tidak hendak melakukannya?


Mohd Saiful: Dengan nada marah, Anwar kata "what" (apa)?


Mohd Yusof: Apa respon kamu?


Mohd Saiful: Saya ulang yang sama.


Mohd Yusof: Seterusnya?


Mohd Saiful: Anwar agak marah, dengan itu saya takut. Anwar arahkan ke bilik tidur utama.


Mohd Saiful berkata beliau kemudian mengikut arahan Anwar dan Anwar selepas itu menutup langsir dan lampu bilik.


Beliau berkata Anwar seterusnya meminta beliau untuk membersihkan dirinya di bilik air.


Mohd Yusof: Masa itu dah buka pakaian?


Mohd Saiful: Ya.


Mohd Yusof: Lepas bilas diri?


Mohd Saiful: Saya ambil tuala dalam tandas, saya keluar dengan bawa baju kemeja saya warna putih dan gantung di tempat pemegang almari.


Mohd Yusof: Kamu bertuala?


Mohd Saiful: Saya bertuala.


Mohd Yusof: Masa keluar dari bilik air, nampak di mana Anwar?


Mohd Saiful: Saya nampak, Anwar di hujung penjuru katil, di bahagian kaki sebelah kanan.


Mohd Yusof: Apa Anwar buat pada masa itu?


Mohd Saiful: Dia berdiri pakai tuala putih dan mengarahkan saya untuk pergi dekat dia, lalu dia peluk saya sambil berdiri.


* KUASA RAKYAT KUASA KERAMAT *

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Blogger Comment

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

PERINGATAN: Blogger 1Rakyat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
PENAFIAN: Semua petikan berita dan video di ambil dari web tempatan dan luar negara ada kena mengena dengan kepimpinan negara dan politik tanah air. Petikan ini hanya di buat untuk penilaian pengunjung sahaja untuk melihat kejadian sebenar senario politik Malaysia bukanlah dari luahan sebenar dari blogger 1Rakyat. Anda digalakan mengambil semua maklumat atau berita dalam blog ini untuk dijadikan rujukan dan pandangan dari pihak lain (copy & paste adalah digalakkan).

Posting Popular

Rakan Seperjuangan

Paparan halaman minggu lalu

Archive

BROKER PILIHAN ANDA

Ustaz Azhar Idrus

Watch videos at Vodpod and more of my videos

Blog List 3

Terdapat ralat dalam alat ini

Live Blog Stats

Suara Rakyat | About |Advertising |Blogger © 2011. modified by 1Rakyat