Facebook FanBox

Recommed Forex Broker

9/02/10

Aku tetap Anggap Zambry makan hasil Haram

Bila mahkamah darul UMNO umum zambry menang, aku memang dah agak. Kata Nizar mahkamah masih belum bebas dari pengaruh pihak-pihak tertentu dalam membuat keputusan.


Aku masih menganggap Nizar masih menteri besar yang sah dalam perlembagaan. Zambry kene ingat dia makan gaji duit haram sebab tubuh kerajaan haram. Namun begitu perjuangan kami masih belum lagi tamat. Aku sentiasa bersama PAS.

Mahkamah korek-korek , bagi aku tiada lagi keadilan di Malaysia. Semua gimik, Kalau zambry berani kenapa tak buat pilihanraya. kalau dia tak buat kita tunggu pilihanraya akan datang.


Apa ada dengan UMNO,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Blogger Comment

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

PERINGATAN: Blogger 1Rakyat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
PENAFIAN: Semua petikan berita dan video di ambil dari web tempatan dan luar negara ada kena mengena dengan kepimpinan negara dan politik tanah air. Petikan ini hanya di buat untuk penilaian pengunjung sahaja untuk melihat kejadian sebenar senario politik Malaysia bukanlah dari luahan sebenar dari blogger 1Rakyat. Anda digalakan mengambil semua maklumat atau berita dalam blog ini untuk dijadikan rujukan dan pandangan dari pihak lain (copy & paste adalah digalakkan).

Posting Popular

Rakan Seperjuangan

Paparan halaman minggu lalu

Archive

BROKER PILIHAN ANDA

Ustaz Azhar Idrus

Watch videos at Vodpod and more of my videos

Blog List 3

Live Blog Stats

Suara Rakyat | About |Advertising |Blogger © 2011. modified by 1Rakyat