Facebook FanBox

Recommed Forex Broker

21/08/09

Tokoh Sasterawan Negara Bantu Kempen PR

Cari lawan masing-masing di N11...

Rohaizat boleh memilih untuk berhadapan dengan bekas rakan kongsinya Yusri Isahak, Muhyiddin boleh memilih untuk berhadapan dengan Sasterawan Negara Dato' A Samad Said dalam isu PPSMI dan DSAI dalam isu pengkhianatan melayu...

Jangan lupa pula Zahid Hamidi boleh memilih sesiapa sahaja untuk menjawab isu penyalahgunaan ATM dalam kempen Pilihanraya Kecil N11.

Hisham Hunus Keris boleh pilih untuk menyorok di mana-mana lorong sekitar 1Malaysia... orang dah tau kau pengecut..!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Blogger Comment

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

PERINGATAN: Blogger 1Rakyat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
PENAFIAN: Semua petikan berita dan video di ambil dari web tempatan dan luar negara ada kena mengena dengan kepimpinan negara dan politik tanah air. Petikan ini hanya di buat untuk penilaian pengunjung sahaja untuk melihat kejadian sebenar senario politik Malaysia bukanlah dari luahan sebenar dari blogger 1Rakyat. Anda digalakan mengambil semua maklumat atau berita dalam blog ini untuk dijadikan rujukan dan pandangan dari pihak lain (copy & paste adalah digalakkan).

Posting Popular

Rakan Seperjuangan

Paparan halaman minggu lalu

Archive

BROKER PILIHAN ANDA

Ustaz Azhar Idrus

Watch videos at Vodpod and more of my videos

Blog List 3

Live Blog Stats

Suara Rakyat | About |Advertising |Blogger © 2011. modified by 1Rakyat