Facebook FanBox

Recommed Forex Broker

21/08/09

N11 Permatang Pasir: Kerja Bodoh Gerak Saraf UMNO


Seorang penduduk mendedahkan menerima wang palsu sebanyak RM300 dalam sekeping sampul surat beserta sekeping nota bertulis ,Tolong menangkan calon BN, di rumahnya Hamid, 50, dari Kampung Petani di sini mendakwa menyedari sampul surat tersebut yang mengandungi not RM100 sebanyak tiga keping yang kelihatan difotokopi daripada wang tulen diserahkan melalui bawah pintu rumahnya pagi tadi.

Beliau mendedahkan perkara tersebut dalam sidang media harian PAS di Permatang Pasir pagi tadi.

Naib Presiden Dato Mahfuz Omar berkata PAS akan meminta pandangan pihak peguam parti tentang tindakan yang harus diambil.

Pihak manapun yang melakukannya, kami mengecam tindakan ini yang menghina penduduk terbabit, kata Mahfuz._

Kerja bodoh gerak saraf UMNO ,ini menandakan mereka sudah kehabisan modal. Buat UMNO carilah modal lain,jangan memperbodohkan rakyat permatang pasir. Tindakan UMNO yang bagang mengundang pada apabila rakyat di permatang pasir rata-rata menolak mereka. Nak buat duit palsu edarkan kepada orang ramai. Ada gambar di siarkan di blog PAS yang mengutuk,menuduh dan fitnah Umno kerana melakukan kerja kotor tu.

Gamaknya Islam "HADHARI" UMNO mengajar pengikutnya menjadi dajal politik seperti saranan Presiden Najib RAzak.

Jangan lah terdesak hingga sanggup buat kerja fitnah & bodoh. Masyarakat tahu berfikir bukan sebodoh orang orang UMNO.

Buat Penyokong UMNO setakat itu saja ker akal kamu nak mengfitnah PAS?

"UMNO rasuah orang dengan duit palsu,gamaknya itu sedekah untuk pahala palsu kot"

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Blogger Comment

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

PERINGATAN: Blogger 1Rakyat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
PENAFIAN: Semua petikan berita dan video di ambil dari web tempatan dan luar negara ada kena mengena dengan kepimpinan negara dan politik tanah air. Petikan ini hanya di buat untuk penilaian pengunjung sahaja untuk melihat kejadian sebenar senario politik Malaysia bukanlah dari luahan sebenar dari blogger 1Rakyat. Anda digalakan mengambil semua maklumat atau berita dalam blog ini untuk dijadikan rujukan dan pandangan dari pihak lain (copy & paste adalah digalakkan).

Posting Popular

Rakan Seperjuangan

Paparan halaman minggu lalu

Archive

BROKER PILIHAN ANDA

Ustaz Azhar Idrus

Watch videos at Vodpod and more of my videos

Blog List 3

Live Blog Stats

Suara Rakyat | About |Advertising |Blogger © 2011. modified by 1Rakyat