Facebook FanBox

Recommed Forex Broker

2/08/09

Keberanian mereka harus dipuji


Gerakan mansuhkan ISA 1 ogos 2009 berjaya dengan kebangkitan rakyat. Pujian harus diberikan kepada mereka yang berani menentang kezaliman BN. Kaum wanita yang begitu berani ini amat membanggakan saya. Keberanian mereka 100 kali lebih dari pemuda UMNO yang bacul.. Itu lah standard PEMUDA UMNO... Wa salut lu makcik... berani .. takbirrrrrrrrrrrrrrrr

5 ulasan:

  1. ramai wanita lah, mana kaum lelaki dari pakatan rakyat terutamnya pas tak ada kote ker???? atau pondan??? kalau adapun siap bawa mak, bini dan anak pompuan sekali, takut ker??? tak kan kalau pergi medan perang nanti nak bawak wanita sekali kot??? pas pondan!!!!!

    BalasPadam
  2. macam sial je polis perempuan tu

    BalasPadam
  3. Tu ler kamu bodoh tak pergi mangkuk, itu orang tunjuk muslimah nyer, yang muslimat nyer lagi ramai, apa punya bodoh. Dah saya orang UMNO bodoh

    BalasPadam
  4. Haa betul kata kau, biasa lelaki bacul, setakat bagi komen jer laa. Puak-puak BN ni memang macam ni. Ada otak tapi takleh fikir

    BalasPadam
  5. sabar-sabar itu pandangan dia, Cetik pemikiran budak lagi kut

    BalasPadam

Blogger Comment

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

PERINGATAN: Blogger 1Rakyat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
PENAFIAN: Semua petikan berita dan video di ambil dari web tempatan dan luar negara ada kena mengena dengan kepimpinan negara dan politik tanah air. Petikan ini hanya di buat untuk penilaian pengunjung sahaja untuk melihat kejadian sebenar senario politik Malaysia bukanlah dari luahan sebenar dari blogger 1Rakyat. Anda digalakan mengambil semua maklumat atau berita dalam blog ini untuk dijadikan rujukan dan pandangan dari pihak lain (copy & paste adalah digalakkan).

Posting Popular

Rakan Seperjuangan

Paparan halaman minggu lalu

Archive

BROKER PILIHAN ANDA

Ustaz Azhar Idrus

Watch videos at Vodpod and more of my videos

Blog List 3

Terdapat ralat dalam alat ini

Live Blog Stats

Suara Rakyat | About |Advertising |Blogger © 2011. modified by 1Rakyat