Facebook FanBox

Recommed Forex Broker

18/07/09

PAS Selangor kutuk cara siasatan yang dilakukan SPRM

SHAH ALAM, 18 Julai (Hrkh) - PAS Selangor mengutuk cara siasatan yang dilakukan oleh Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) sehingga menyebabkan kematian pembantu exco kerajaan negeri, Teoh Beng Hock, kelmarin.

Perkara ini dijelas oleh Exco Pendidikan, Pendidikan Tinggi dan Pembangunan Modal Isan yang juga merupakan Ahli Dewan Negeri (Adun) Selat Klang, Dr Halimah Ali yang mewakili PAS selangor dalam sidang media, di sini pagi semalam.

Beliau yang mewakili PAS Selangor yang mengutuk cara penyiasatan yang dilakukan oleh SPRM dengan cara membangkitkan isu perkauman apabila menyiasat mendiang Teo Beng Hock yang disifatkannya sebagai bukan orang yang mengamalkan nilai-nilai Islam.

"Pas mengamalkan konsep 'PAS for All' iaitu PAS untuk semua tidak kira agama, bangsa, kaum dan keturunan kerana Islam merupakan satu cara hidup yang sempurna.

"Saya yang mewakili PAS, mengutuk siasatan ini sehingga berlaku kematian kerana tindakan yang salah dan prosedur yang salah yang diambil oleh SPRM dan kami juga harap pihak polis melakukan saisatan dengan adil dan saksama," katanya. - mns_

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Blogger Comment

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

PERINGATAN: Blogger 1Rakyat tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
PENAFIAN: Semua petikan berita dan video di ambil dari web tempatan dan luar negara ada kena mengena dengan kepimpinan negara dan politik tanah air. Petikan ini hanya di buat untuk penilaian pengunjung sahaja untuk melihat kejadian sebenar senario politik Malaysia bukanlah dari luahan sebenar dari blogger 1Rakyat. Anda digalakan mengambil semua maklumat atau berita dalam blog ini untuk dijadikan rujukan dan pandangan dari pihak lain (copy & paste adalah digalakkan).

Posting Popular

Rakan Seperjuangan

Paparan halaman minggu lalu

Archive

BROKER PILIHAN ANDA

Ustaz Azhar Idrus

Watch videos at Vodpod and more of my videos

Blog List 3

Live Blog Stats

Suara Rakyat | About |Advertising |Blogger © 2011. modified by 1Rakyat